Vzdělávat se zábavně a efektivně

Moniku Banas znám i osobně z jejích workshopů a vím, že když se k ní přihlásím, bude vše velice pečlivě připraveno, do detailů, kurz nabitý informacemi, pohodový, nespočetněkrát si řeknete "wow!",  a pokud se rádi ptáte, Monika velice ráda předá vše, co ví, umí a zná. Její velkou předností je zpětná vazba, která Vás naučí a především povzbudí. Chce se Vám zkrátka fotit dál a dál. Miluju to. A baví mě se s ní učit.

Pro kurz PORTRÉT KREATIVNĚ potřebujete velké množství modelů. Já mám to štěstí, že mohu oslovit mé tři děti a pokud jsem rychlá a třeba i vtipná, občas se mnou i spolupracují. Nicméně doporučuji na sociálních sítích vyhlásit MODEL CALL, zájemci se Vám pohrnou. Když vysvětlíte, pro jaké účely modely hledáte, budete muset nakonec spoustu z nich pro velké množství odmítnout. Kdo by nechtěl mít kreativní portrét? Nezapomeňtě na dobrou dohodu o tom, že všechny nafocené fotografie můžete použít do svého portfolia.

Na kurzu si vyzkoušíte spoustu mových metod a technik, lekce jsou velmi obsáhlé  a plné fotografií, příkladů, vychytávek a netradičních pomůcek. Skvělým bonusem jsou videa "behind the scenes". 

Každý pátek obdržíte obsáhlou lekci a máte celých 10 dní na to fotit, fotit, zkoušet, experimentovat, fotit. Zároveň v lekci funguje výborné OaO (otázky a odpovědi) fórum. Poradí Vám instruktorka nebo i ostatní účastníci kurzu. Lekce jsou celkem čtyři a jedna bonusová, na konci každé z nich odevzdáte dvě nejvydařenější fotografie na dané zadání a poté dostanete velmi obsáhlou zpětnou vazbu formou videa.

Kurz jsem absolvovala již dvakrát a pokaždé vyzkoušela něco nového. Donutí Vás to experimentovat více než obvykle, inspirujete se u svých kolegů, nafotíte si spoustu originálních fotografií do svého portfolia. Jste ve svém živlu.

Je pro mě důležité stále se učit, ale tady máte kopec zábavy i profesionality navíc. A je fajn, aby se na Vaše fotografie podíval někdo jiný zase trošku odlišným okem. Je fajn mít na pár týdnů svého mentora. 

  • FOTÍM V ATELIÉRU I VENKU

  • POMOHU VÁM VYTVOŘIT KRÁSNÉ RODINNÉ FOTKY 

  • BERU VÁS TAKOVÍ, JACÍ JSTE

  • VÍM, ŽE SE NERADI FOTÍTE

  • UMÍM PRACOVAT S DĚTMI I DOSPĚLÝMI

  • CHCI, ABY VÁS TO BAVILO

Ozvěte se mi!

Ať můžeme nezávazně probrat, co chcete nafotit